ВИЗНАЧАЛЬНІ ФАКТОРИ СИСТЕМНОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ: ПОСТІНДУСТРІАЛЬНА ЕКОНОМІКА - Олійник, Оксана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Виявлено визначальні фактори системної трансформації економічного аналізу з урахуванням напрацювань економістів теоретиків з проблем постіндустріальної економіки.