ПОНЯТТЯ МАРЖІ: ПРОБЛЕМИ ТРАКТУВАННЯ ТА МІСЦЕ В ГОСПОДАРСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Назаренко, Т. П. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проаналізовано основні підходи щодо трактування поняття “маржа”, визначено роль даного поняття у діяльності підприємства.