КАДРОВИЙ АУДИТ ЯК ФАКТОР ПІДТРИМКИ СТРАТЕГІЧНИХ РІШЕНЬ У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ЛЮДСЬКИМ КАПІТАЛОМ - Мельничук, Дмитро Петрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
У статті проаналізовано зміст кадрового аудиту та з’ясовано його роль в процесі прийняття стратегічних рішень стосовно розвитку, збереження та використання людського капіталу організації.