ТРАНСФЕРТНЕ ЦІНОУТВОРЕННЯ: ПРОБЛЕМИ ЗАСТОСУВАННЯ - Лаговська, О. А. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Змодельовано ситуацію визначення часткової участі центрів відповідальності в загальному результаті господарювання.