СОЦІАЛЬНА КОМПОНЕНТА РІЧНОЇ ЗВІТНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Жиглей, Ірина Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Доведено необхідність чіткого виділення соціальної компоненти річної фінансової звітності підприємства та запропоновано шляхи впровадження цієї розробки в практичну діяльність.