ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ В ПРАЦЯХ НАУКОВЦІВ - Євдокимов, Віктор Валерійович; Дикий, Анатолій Петрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Висвітлено сутність економічної безпеки та розкрито напрями економічної безпеки на підставі аналізу літературних джерел.