ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИХ ПОЛОЖЕНЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В КРАЇНАХ ЗОНИ ПОШИРЕННЯ ІСЛАМУ - Грицишен, Димитрій Олександрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Окреслено межі впливу соціального фактору на формування бухгалтерського обліку в країнах зони поширення ісламу.