РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ ПРОДОВОЛЬЧОГО РИНКУ В КОНТЕКСТІ СУЧАСНОЇ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ - Глібов, Р. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проаналізовано та обґрунтовано напрями розвитку інфраструктури продовольчого ринку в контексті сучасної аграрної політики.