OCENA POZIOMU WYNAGRADZANIA ORAZ ZARZĄDZANIA PRZEDSIĘBIORSTW NA PODSTAWIE NIEPARAMETRYCZNEJ FUNKCJI PRODUKCJI - Barburski, Jacek (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Na podstawie funkcji nieparametrycznych produkcji rozpatrzono ocenę poziomu wynagradzania oraz zarządzania przedsiębiorstw.