ПРОФЕСІЙНА ЕТИКА В РЕГУЛЮВАННІ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Скакун, Людмила Степанівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Визначено місце, роль і доцільність запровадження професійної етики в систему регулювання бухгалтерської діяльності в Україні на основі вивчення міжнародного досвіду.