ЗВІТНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ЯК ДЖЕРЕЛО ІНФОРМАЦІЇ ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ - Семчук, І. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто бухгалтерський облік як єдину інформаційну систему, що використовується для управління. Досліджено потреби різних груп користувачів звітної інформації та для побудови наукової теорії вивчено базові поняття.