ПРО ОСНОВНІ ПРИНЦИПОВІ ВИМОГИ ДО ФОРМУЛЮВАННЯ СУТНОСТІ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ СУСПІЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА - Світлишин, І. І. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Викладені результати дослідження основних принципових вимог до формулювання сутності економічної ефективності виробництва.