МЕТОДИКА ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ОБЛІКОВИХ РЕГІСТРІВ - Остап’юк, Н. А. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Підготовка обґрунтованого висновку експерта-бухгалтера може бути забезпечена за рахунок раціональної та оптимальної методики експертного дослідження. Визначено роль облікових регістрів у обґрунтуванні висновку експерта-бухгалтера, розроблено алгоритм методики експертного дослідження.