ПРИРОДА ТА ФУНКЦІЇ ВЕНЧУРНОГО КАПІТАЛУ В ЕКОНОМІЦІ КРАЇНИ - Мошенський, Сергій Захарович; Перегуда, В. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Виявлена сутність та обґрунтовані функції венчурного капіталу на макроекономічному рівні.