INSTRUMENTY CONTROLLINGU MARKETINGU I SPRZEDAŻY - Kowalak, Robert (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
W artykule autor przedstawia wybrane instrumenty controllingu marketingu i sprzedaży. Zaprezentowane są również nowoczesne systemy wspierające controlling marketingu i sprzedaży, jak: CRM, CC i VR. Przedstawione są korzyści, jakie mogą przynieść przedsiębiorstwu.