МЕТОДОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ДЕРЖАВНОГО ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ В УКРАЇНІ - Виговська, Наталія Георгіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті обґрунтовано необхідність формування єдиної концепції державного фінансового контролю. Особливу увагу автор звертає на методологічне забезпечення концепції.