ТЕОРЕТИЧНІ ПРОБЛЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЯК ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Чижевська, Людмила Віталіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Обґрунтовано необхідність використання суб’єктного підходу до розв’язання проблем бухгалтерського обліку, розглянуто елементи системи бухгалтерського обліку як професійної діяльності.