ОБЛІКОВЕ ВІДОБРАЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ПРИДБАННЯ ЧАСТИНИ ПІДПРИЄМСТВА - Томашевська, Ірина Леонідівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Визначено суперечливі питання, які виникають під час придбання частини підприємства та впливають на відображення таких операцій на рахунках бухгалтерського обліку.