ПЕНСІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМЦЯ - Ткаченко, І. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто порядок нарахування приватними підприємцями внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та переваги накопичення коштів через участь у недержавному пенсійному фонді.