ТРАКТУВАННЯ ПОНЯТТЯ “НЕМАТЕРІАЛЬНІ АКТИВИ” В ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛАХ - Николюк, М. З. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Висвітлено особливості трактування поняття “нематеріальні активи” в літературних джерелах. Розглянуто основні питання щодо обліку нематеріальних активів, які розглядаються в навчально-практичній літературі.