УПРАВЛІНСЬКІ РІШЕННЯ В УМОВАХ ІНФЛЯЦІЇ ТА ЇХ ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Мельник, Е. Г.; Глибочко, А. І. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розкрито основні проблемні питання та ризики прийняття управлінських рішень в умовах інфляційної економіки та роль обліку в наданні інформації для управління.