Кредитна політика у сфері сільського господарства - Lentner, Csaba; Szigeti, Cecília; Borzán, Anita (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Вирішення та удосконалення питань фінансування сільського господарства є досить актуальними. В статті розкриті структурні проблеми сільського господарства Угорщини, в т.ч. фінансові і виробничі. Авторами доведено, що угорське сільське господарство знаходилося у критичному стані на момент проходження процедури вступу до ЄС.