ПАРАДИГМАЛЬНИЙ МЕТОД Т.С. КУНА В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ - Легенчук, Сергій Федорович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розкрито сутність поняття “парадигма”, “парадигма бухгалтерського обліку”.