ДОКУМЕНТУВАННЯ АУДИТОРСЬКОЇ ПЕРЕВІРКИ ОПЕРАЦІЙ З ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ - Ковбич, Т. М. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Обґрунтовано необхідність документування аудиторської перевірки, уточнено призначення робочих документів та запропоновано форми робочих документів аудитора при перевірці операцій з формування та використання фінансових результатів діяльності.