СУСПІЛЬСТВО ЯК ОСНОВНИЙ КОРИСТУВАЧ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ: ДОСВІД США - Жиглей, Ірина Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
На прикладі США як країни, в якій на початку ХХІ ст. мали місце найбільші корпоративні скандали, пов’язані з фальсифікацією інформації бухгалтерських фінансових звітів, розглянуто заходи, що сприяють підвищенню довіри суспільства до її якості.