ПІДХОДИ ДО ПРОВЕДЕННЯ ВИБІРКОВОГО АУДИТУ: СТАТИСТИЧНИЙ І НЕСТАТИСТИЧНИЙ - Бондар, Валерій Петрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проведено аналіз існуючих підходів до застосування несуцільних перевірок в ході аудиту, обґрунтовано випадки проведення несуцільних аудиторських перевірок, які не відносяться до вибіркового способу, подано порівняльну характеристику статистичного і нестатистичного підходів до відбору об’єктів при аудиторських перевірках.