ПРАДАВНІ МОВИ ЯК ЗАСІБ ДОСЛІДЖЕННЯ ЕВОЛЮЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Швець, Володимир Євгенович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто досвід відкриття і розшифрування прадавніх мов Стародавнього Єгипту та Межиріччя, як засобу пізнання еволюції бухгалтерського обліку. Поставлено проблему необхідності вивчення давньоукраїнської мови для дослідження української парадигми бухгалтерського обліку.