ПИТАННЯ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ В ЕКОНОМІЧНІЙ ЛІТЕРАТУРІ - Філозоп, О. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті проаналізовано стан висвітлення питань внутрішнього аудиту в економічній літературі.