БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ОБЛІГАЦІЙ В УКРАЇНІ ТА РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АСПЕКТ - Рудейчук, Світлана Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено сучасний стан бухгалтерського обліку облігацій в Україні, проведено порівняльний аналіз обліку облігацій в Україні та Росії.