КРИТИЧНА ОЦІНКА НАУКОВОГО ДОРОБКУ З ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ - Райковська, Інна Тадеушівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проведена систематизація наукових досліджень в галузі економічного аналізу шляхом змістовного вивчення кандидатських дисертацій українських та російських вчених, виявлення проблем сучасної аналітичної науки та напрямів їх вирішення, розкритих у кандидатських дисертаціях, захищених протягом 1968-2008 рр.