МІСЦЕ ТА РОЛЬ ОБЛІКУ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ В ІСТОРІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ДУМКИ - Орлов, Ігор Віталійович; Луцинська, Юлія Юріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто місце та роль обліку зобов’язань в історії бухгалтерської думки, еволюцію зобов’язання як категорії бухгалтерського обліку.