ІНВЕСТИЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ УКРАЇНИ КРІЗЬ ПРИЗМУ МІЖНАРОДНИХ РЕЙТИНГІВ - Николайчук, Ольга (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
У статті автор досліджує позиції України у міжнародних рейтингах світових організацій та інститутів (Конференція ООН з торгівлі і розвитку, Світовий економічний форум, Heritage Foundation і The Wall Street Journal, Standard&Poor’s), визначає взаємозалежність між рейтинговою оцінкою та інвестиційною привабливістю.