ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ОБЛІКОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В СФЕРІ МОНІТОРИНГУ - Мороз, Юлія Юзефівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто можливості сучасних інформаційних облікових технологій в сфері моніторингу діяльності господарюючих суб’єктів.