ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В УМОВАХ СВІТОВОГО ГЛОБАЛЬНОГО РОЗВИТКУ - Місяць, Тетяна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
У статті висвітлено концептуальні положення світової економічної інтеграції та її вплив на розвиток національних економічних систем. Проаналізовано та оцінено інтеграційні тенденції таких ключових мегаблоків як Європейський союз (ЄС), Північноамериканська зона вільної торгівлі (НАФТА) і організація “Азіатсько-Тихоокеанське економічне співробітництво” (АТЕС), які мають особливе значення при з’ясуванні міжнародної архітектури сучасного світу.