КОНТРОЛЬ ВИТРАТ МАЙБУТНІХ ПЕРІОДІВ - Мельник, Ерна Георгіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті наведено методику та зазначені етапи проведення контролю витрат майбутніх періодів.