МОДЕЛЮВАННЯ ЗАЛЕЖНОСТІ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ ВІД СТАДІЙ ЖИТТЄВИХ ЦИКЛІВ СТРАХОВИХ ПОСЛУГ - Кравчук, Г. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті розглядається залежність життєвого циклу страхової компанії від стадій життєвих циклів страхових послуг, яка базується на конкурентних перевагах страховика.