ФОРМУВАННЯ, ВИКОРИСТАННЯ ТА ВІДТВОРЕННЯ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ: СПІВВІДНОШЕННЯ ПОНЯТЬ “ВИТРАТИ” ТА “ІНВЕСТИЦІЇ” - Давидюк, Тетяна Вікторівна; Оганджанян, Серж Гайкович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено змістовне навантаження понять “витрати” та “інвестиції” у їх взаємозв’язку з формуванням, використанням та відтворенням людського капіталу та їх вплив на систему бухгалтерського обліку.