ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЇ ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТ ДЛЯ ПОТРЕБ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Ющак, Жанна Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто підходи до класифікації трансакційних витрат з метою відображення їх в обліку.