БУХГАЛТЕРСЬКЕ ВІДОБРАЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ОБЛІГАЦІЯМИ - Рудейчук, Світлана Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проведено критичний аналіз фондового ринку; досліджено питання відображення операцій з облігаціями на рахунках бухгалтерського обліку.