ОСОБЛИВОСТІ КОМП’ЮТЕРИЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА ВИБОРУ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Попадюха, Наталія (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто особливості комп’ютеризації бухгалтерського обліку в сучасних умовах господарювання, а також висвітлено особливості вибору бухгалтерського програмного забезпечення.