ВИТРАТИ МАЙБУТНІХ ПЕРІОДІВ: СУТНІСТЬ, СКЛАД І КЛАСИФІКАЦІЯ - Мельник, Ерна Георгіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуті питання сутності, складу і класифікації витрат майбутніх періодів.