ВІДОБРАЖЕННЯ НАСЛІДКІВ ФОРС-МАЖОРНИХ ОБСТАВИН В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ ТА РОЗРАХУНКІВ ЗА ПОДАТКАМИ І ПЛАТЕЖАМИ - Кузьмін, Денис Леонідович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті розкриті багатосторонні аспекти відображення наслідків форс-мажорних обставин в бухгалтерському обліку. Акцентовано увагу на основних проблемах з розрахунків за податками і платежами, що виникають в умовах обставин непереборної сили.