ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ І ПОРЯДОК ВИПРАВЛЕННЯ ПОМИЛОК В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ - Кузьмін, Дмитрій Леонідович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто необхідність проведення інвентаризації нематеріальних активів та порядок відображення результатів інвентаризації в обліку.