СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проведено бібліометричне та бібліографічне дослідження, критичний аналіз та систематизацію наукових робіт, надрукованих в наукових вісниках та збірниках наукових праць за напрямами проблем формування, використання, відтворення, оцінки та відображення в бухгалтерському обліку людського капіталу.