ПІДПРИЄМНИЦЬКІ РИЗИКИ ЯК ОСОБЛИВИЙ ВИД ФАКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Вигівська, Ірина Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті визначено сутність підприємницького ризику, його місце в діяльності суб’єкта господарювання та в обліковій теорії. Доведено, що підприємницький ризик є умовним фактом господарської діяльності.