КОНТРОЛЬ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКИЙ ЧИ ВНУТРІШНІЙ? - Бутинець, Тетяна Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглядається проблема визначення контролю, який здійснюється безпосередньо на підприємстві працівниками апарату управління.