АНАЛІЗ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА: ОГЛЯД МЕТОДИК - Пилипенко, Олексій Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто основні методики аналізу інвестиційної привабливості підприємств та наведено основні недоліки у практичному їх використанні за різними видами діяльності.