ВИТРАТИ МАЙБУТНІХ ПЕРІОДІВ В АНАЛІЗІ ФІНАНСОВО- ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Мельник, Ерна Георгіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Проаналізовано вітчизняну і зарубіжну літературу, а також нормативну базу України з питань аналізу витрат майбутніх періодів на основі чого запропоновано власну методику економічного аналізу таких витрат.