АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ЦІН ТА ОБЛІКУ ТОВАРІВ У ТОРГОВО-ЗАКУПІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ РИНКІВ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ - Озеран, Володимир Олександрович; Куцик, П. О. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Висвітлено актуальні питання формування цін та обліку товарів у торгово-закупівельних підприємствах на ринках системи споживчої кооперації України з врахуванням чинного законодавства та організаційно-технологічних особливостей їх діяльності.