НЕУСТОЙКА: ПРОБЛЕМИ ОПОДАТКУВАННЯ ТА ВІДОБРАЖЕННЯ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Кузьмін, Денис Леонідович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглядається питання виникнення неустойки, її відображення в обліку та впливу на оподаткування.